vrijdag, 24. oktober 2008 - 11:20

Aanrijding met dodelijke afloop in Zeewolde

Zeewolde

Donderdagavond reed een personenauto op de Nijkerkerweg door nog onbekende oorzaak frontaal tegen een tegemoetkomende vrachtauto. De bestuurster van de personenauto, een 42-jarige vrouw uit Zeewolde, overleed tengevolge van de aanrijding.

De Nijkerkerweg werd enkele uren afgesloten voor al het verkeer. De dienst Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft de aanrijding in onderzoek. Dit heeft de politie vrijdag 24 oktober bekendgemaakt.

Even rond 18.45 uur raakte de vrouw met haar personenauto door nog onbekende oorzaak op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer. De bestuurder van de vrachtauto, een 24-jarige man uit Hensbroek NH, kon het voertuig van de vrouw niet meer ontwijken waarna een frontale aanrijding plaatsvond.

Hulpdiensten rukten met groot materieel uit maar voor de vrouw kwam alle hulp te laat. Zij overleed ter plaatse tengevolge van de aanrijding. De aangeslagen bestuurder van de vrachtauto is voor verhoor meegenomen naar een politiebureau. De Nijkerkerweg werd even na 22.00 uur vrijgegeven voor alle verkeer.
Provincie:
Tag(s):