dinsdag, 18. maart 2008 - 13:52

Aanrijding Spoorbaanpad: fietser zwaargewond

Dinsdagmorgen 18 maart rond 8.30 uur raakte op het Spoorbaanpad bij een aanrijding tussen twee fietsers een 49-jarige man uit Almere zwaargewond. Hij werd overgebracht naar een ziekenhuis en zijn toestand wordt omschreven als zorgwekkend. Op het Spoorbaanpad kwam hij met een andere fietser, een 30-jarige vrouw uit Almere, in botsing. De vrouw raakte licht gewond. De dienst verkeersongevallenanalyse (VOA) van de Politie Flevoland stelt een onderzoek in naar het ongeval.

Beide fietsers reden in dezelfde richting over het Spoorbaanpad. Volgens getuigen wilde de vrouw linksaf slaan net op het moment dat de man haar inhaalde. Vervolgens kwamen beide fietsers ten val, waarbij de man gewond raakte. Omstanders verleenden eerste hulp. De fietser, die buiten bewustzijn was, werd met onbekend letsel afgevoerd naar een ziekenhuis. Onderweg naar het ziekenhuis verergerde de toestand van de man. Hierop riep het ambulanceteam de hulp in van het team van de traumahelikopter. De toestand van het slachtoffer wordt omschreven als zorgwekkend.

Getuigenoproep

Personen die getuigen zijn geweest van deze aanrijding worden verzocht contact op te nemen met de politie in Almere-stad Oost op telefoonnummer 0 9 0 0 – 8 8 4 4.
Provincie:
Tag(s):