maandag, 15. september 2008 - 19:41

Aanrijding wordt 81-jarige man fataal

Goes

Zondagavond is, als gevolg van een ernstig verkeersongeval, de Van de Spiegelstraat in Goes afgesloten geweest tussen 22.30 en 02.30 uur zondagavond.Een 81-jarige Goesenaar reed rond 22.25 uur over de Van de Spiegelstraat. Hij stak de weg over ter hoogte van de spoorwegovergang bij restaurant Ockenburg.De man is aangereden door een personenauto waarin twee mannen uit Bergen op Zoom zaten.

De 81-jarige man kwam uit de richting Goes-Zuid en werd geschept door de auto die uit de richting van Kloetinge kwam. Hij is aan zijn verwondingen overleden. De man voerde wel verlichting op zijn fiets. De auto is enkele honderden meters doorgereden en vervolgens gekeerd en teruggegaan naar de plaats van het ongeval.

Beide mannen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zitten ze nu nog vast. De Zeeuwse politie is op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, of mensen die de zwarte Volkswagen Golf (type4) hebben zien rijden voor het ongeval gebeurd is. Ook zijn we op zoek naar mensen die kunnen vertellen hoe lang het duurde voordat de auto terugkwam op de plaats van het ongeval en weten waar de auto is gekeerd.
Provincie:
Tag(s):