maandag, 21. juli 2008 - 9:27

Achterhoeks Spektakeltoer 2008

Winterswijk

Hoewel de voorspellingen wat somber waren met wat kansen op een bui, nodigde op deze 19e juli de Achterhoekse zon vele Winterswijkers/sters uit om naar de Spektakeltoer te komen. Hans Keuper wist zelfs vele toeristen te motiveren om naar ons centrum te komen voor het bijwonen van 55 (gratis) acts/artiesten, welke optraden op De Markt, het Weurden, in de Spoorstraat en ook de Notaristuin deed mee.

Als nieuwe locatie was de Doopsgezinde kerk ook een fraaie accommodatie. De organisatoren hadden op ludieke wijze een manier gecreëerd om te weten waar de vele liefhebbers vandaan kwamen, er waren stands waar bij het uitdelen van de programma boekje gevraagd werd waar de bezoeker vandaan kwam en dan blijkt het inderdaad verbazend dat uit alle windstreken van Nederland de vele toeristen Winterswijk komen bezoeken en zeker deze Spektakeltoer.

Ook in deze 3e sessie blijkt dat de organisatoren/initiatiefnemers Hans en Rita Keuper er een professioneel evenement van hebben weten te maken (als het dit al niet was)Met kleurrijke, creatieve, ludieke en noem zo maar op, artiesten/acts werd deze Winterswijkse aflevering wederom een topper. Van het BENCHA THEATER, al bijna een vast onderdeel met hun 3e deelname, SHAKE THAT, het zwoele Fiesta Mexicana, tot de salsalessen van Salsa SALSA CONQUISTA. En natuurlijke mag je dan LES FLAGEOLETTES niet onvermeld laten. Dit is nog maar een kleine schep uit de grote pan met 55 gratis bij te wonen artiesten, die in deze Spektakeltoer hun kunnen laten zien en stralen.

Als u deze heerlijke middag hebt gemist, de komende 4 zondagen kunt u terecht in Zelhem, Lichtenvoorde, Lochem of Dinxperlo. En anders moet u zeker de informatie blijven volgen van het Achterhoeks Spektakeltoer, om deze zeker in uw agenda voor 2009 te plannen.
Provincie:
Tag(s):