dinsdag, 23. december 2008 - 11:31

Actie ‘ Mooi Wark ‘ gaat streefbedrag dik voorbij

De bandleden van Mooi Wark hebben maandag tijdens de ‘one day world tour’ al meer geld opgehaald dan ze zelf hadden gehoopt voor het goede doel waar het programma Serious Request van 3fm momenteel mee bezig is.

De dag begon vroeg in het Limburgse America, waar spontaan Jack Poels van de formatie Rowen Heze meespeelde, was het de tijd voor Nieuw-Moscou. Bij het buurthuis werden de bandleden warm onthaald door een mooie menigte mensen, pers en tv ploegen. Akoestisch werden er een paar nummers gespeeld binnen in het buurthuis waar luidkeels met het publiek werd meegezongen. Om zo veel mogelijk geld in te zamelen werd er rond gegaan met de pet en werd er een decorstuk van de schijnheiligentour en een gesingeerde l.p per opbod verkocht, wat ook het nodige geld opleverde.

Wiliam Bossong (zanger en basgitarist) kon na het optreden in het buurthuis al mededelen dat de doelstelling van duizend euro over de hele dag, na twee optredens al verdubbeld was. Het opgehaalde bedrag werd maandagavond overgedragen aan de 3FM Dj's in het glazenhuis in Breda
Provincie:
Tag(s):