donderdag, 31. januari 2008 - 18:27

Actievoerende agenten bezoeken zieke kinderen

Den Haag

Jonge patiëntjes van het Juliana Kinderziekenhuis zijn donderdag 31 januari verrast door agenten die actie voeren. De kinderen mochten mee op de politiemotor en kregen politie hebbedingetjes!

Rond de klok van half elf in de ochtend kwamen zo’n dertig actievoerende politieagenten het ziekenhuis binnen. Ze trokken al meteen veel bekijks. De kleine patientjes, voorzien van infuusjes, krukken en sommigen met bed en al, zetten grote ogen op bij het zien van de grote politieagenten. Twee politiemotoren en twee politiebikes werden in de hal van het ziekenhuis gezet.

De dapperste kinderen wilden al snel op de motor of fiets zitten. Later durfden ook de meer verlegen kinderen naar voren. De ouders van de kinderen waren opgetogen over de actie en de kinderen vonden het prachtig. Ook aan de kinderen die niet naar de hal toe konden komen was gedacht.

Agenten deelden op de afdelingen politie-hebbedingen uit: t-shirts, kleurplaten, keycords en kleurpotloden. De actie was een initiatief van actievoerende agenten van Politiebureau Segbroek.
Provincie:
Tag(s):