dinsdag, 12. augustus 2008 - 15:58

Action Games Leek

Leek

Zaterdag 23 augustus 2008 worden in Leek de Action Games gehouden. Dit sportieve evenement wordt georganiseerd in het kader van het Buurt, Onderwijs en Sport (BOS)-impuls. De organisatie is in handen van de gemeente Leek, het Huis voor de Sport Groningen en het Jongerencentrum Punt 1 uit Leek.

Action Games biedt jongeren de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende trendy sporten en met de lokale sportorganisatie en de mogelijkheden bij Punt 1.

De Action Games worden om 13.00 uur geopend door burgemeester B.C. Hoekstra. De hele middag zijn er vele uitdagende en sportieve activiteiten, zoals duiken, Panna Knock Out, (beach)volleybal, abseilen, fietstrail, basketball, streetdance en breakdance.

Hoogtepunt van de middag is een demonstratie van freestyler Bjorn Boes, bekend van het EK 2008. Jongeren in de leeftijd van leeftijd van 12 tot 19 jaar zijn op 23 augustus van harte welkom. Het evenement vindt plaats op het terrein rondom Punt 1 en de Rodenburghal. Het programma duurt tot 18.00 uur. Deelname is gratis.
Provincie:
Tag(s):