vrijdag, 2. mei 2008 - 16:27

Adje bij Bevrijdings Festival Almere

Almere

Op 5 mei viert Nederland feest. Het is de nationale feestdag waarop er gevierd wordt dat het Nederlands Koninkrijk in 1945 van de Duitse en Japanse bezetter werd bevrijd.

Dit jaar wordt in Flevoland voor de 15e keer gevierd met het Bevrijdingsfestival. Onder het motto ‘5 voor 5’ worden bezoekers aangemoedigd om op 5 mei 5 minuten van hun tijd voor vrijheid te geven. Op vier verschillende locaties zullen meer dan 20 bekende bands en artiesten optreden.
Dit meldt de gemeente Almere op haar site.

Op het Festivalplein zullen Intwine, The opposites, Stevie Ann, Don Diable, Leaf, Sticks, All missing Pieces en de Partysquad optreden. Ferry Corsten zal het festival afsluiten.

Op het Odeonveld zal overdag het ‘Van Wijnen Kids Festival’ plaatsvinden. Hier treden ‘De band krijgt Kinderen’ en Elize op. Naast de optredens is hier ook een springkussen en veel kinderactiviteiten.

In de avond zal het Bevrijdings Feestival plaatsvinden. De avond zal in het teken staan van de grootste meezingers. Naast optredens van Wolter Kroes en Peter Beense zal Adje, bekend van Paul de Leeuw, zijn Zing a Song Show presenteren. Ook zullen de finalisten van het programma Twinzz optreden.

Op de Grote Markt vindt ‘Streetdace4freedom’ plaats. Verschillende streetdance groepen zullen hier een competitie aangaan. Op het Podium de Meester zijn debatwedstrijden.
Provincie:
Tag(s):