maandag, 10. maart 2008 - 13:31

‘Crime Scenes’ zorgen voor veel consternatie

Amsterdam

Sinds afgelopen donderdag vormden de drie grote steden van Nederland een heuse plaats delict om de Crime Scene thema-avond van Veronica op woensdag onder de aandacht te brengen. De campagne is bedoeld om de start van de nieuwe seizoenen van de succesvolle misdaadseries NCIS en Criminal Minds op een ludieke manier te promoten.

Nietsvermoedende voorbijgangers werden de afgelopen dagen in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam geconfronteerd met de ‘crime scenes’. Op verschillende plekken in de grote steden doken deze ‘crime scenes’ op. Een met kogels doorzeefde Jaguar met een lijk in de kofferbak, bloed op de chauffeursstoel, de omtrek van een slachtoffer op de grond en het geheel afgezet met geel lint trok heel wat toeschouwers.

In eerste instantie leken de ‘crime scenes’ zo echt dat veel mensen vol verbazing een kijkje kwamen nemen. Al snel werd duidelijk dat het om een ludieke actie van Veronica ging. Deze actie is onderdeel van de promotiecampagne om de nieuwe afleveringen van de best bekeken programma’s van de zender onder de aandacht te brengen.
Categorie:
Tag(s):