donderdag, 31. januari 2008 - 17:00

Afhaalrestaurant overvallen

Almere

Woensdagavond 30 januari werd een afhaalrestaurant aan het Ermelopad overvallen.
Twee gemaskerde mannen bedreigden een medewerker van het restaurant met vuurwapens en eisten geld. In het restaurant ontstond een handgemeen tussen de overvallers en een personeelslid. De daders zijn hierna zonder buit vertrokken. De medewerker bleef ongedeerd. De recherche van district Zuid heeft de zaak in onderzoek.

Twee mannen kwamen rond 21.30 uur het restaurant binnen en bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapens. De overvallers die zich hadden vermomd met panty’s over hun hoofd, eisten geld. In het restaurant ontstond er een kleine worsteling tussen de overvallers en het personeel. Hierop zijn de daders het restaurant uitgevlucht zonder buit en weggelopen in de richting van het Arnhemplein.

De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving gezocht naar de daders maar vooralsnog zonder resultaat. Bij de worsteling is het personeel van het restaurant ongedeerd gebleven. De Technisch Forensische Recherche heeft een sporenonderzoek verricht en de recherche van District Zuid heeft de overval in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):