dinsdag, 11. november 2008 - 22:29

Afsluiting T-splitising Grote Vaartweg-Pontonweg

Almere

Vanaf vrijdag 14 november 18.00 uur ’s avonds worden werkzaamheden uitgevoerd aan de T-splitsing Grote Vaartweg - Pontonweg.

De T-splitsing wordt omgebouwd tot rotonde. Hiervoor moet de T-splitsing twee weekeinden afgesloten worden voor al het verkeer. Het is dan niet mogelijk om vanaf de dijk via de Grote Vaartweg Almere in en uit te rijden.

Doordeweeks is de weg gewoon open voor het verkeer. Er worden dan ook werkzaamheden uitgevoerd, zoals de aanleg van een stuk fietspad en het verplaatsen van lichtmasten.

Omleidingen
Bestemmingsverkeer van en naar de PIA (Penitentiaire Inrichting Almere), komende van de Buitenring, worden tijdens de afsluiting via een bypass naar de PIA geleid.

Verkeer vanaf Lelystad dat via de dijk naar Almere wil, wordt al in Lelystad via de A6 omgeleid. Omleidingen zijn aangegeven met de bekende gele borden.

De afsluitingen zijn:
vanaf vrijdag 14 november 18.00 uur ’s avonds tot maandag 17 november 6.00 uur ’s morgens en vanaf vrijdag 21 november 18.00 uur ’s avonds tot maandag 24 november 6.00 uur ’s morgens.

Attentie
Op de gemeentepagina van zaterdag 8 november jl. zijn per abuis foutieve aanvangsdata van de werkzaamheden genoemd.
De goede data zijn: vrijdag 14 november vanaf 18.00 uur in plaats van vrijdag 15 november en vrijdag 21 november vanaf 18.00 uur in plaats van vrijdag 22 november.
Provincie:
Tag(s):