maandag, 15. september 2008 - 23:28

Aftrap 'Ik leef en leer.nu' project

Almere

Op zaterdag 13 september zijn Bibliotheek Almere, FlevoMeer Bibliotheek En ROC Flevoland gestart met de actie 'Ik leeft en leer.nu' project.

'Ik leef en leer' is een uniek samenwerkingsproject tussen de Flevolandse bibliotheken en ROC Flevoland waarbij bibliotheekleden een gratis persoonlijk 'Ik leef en leer' programma aangeboden krijgen.

Dit programma richt zich op bibliotheekleden die zich verder willen ontwikkelen, maar nog niet weten op welk terrein. Voor deze mensen is een opleidingsadviseur aanwezig in de bibliotheek om samen een persoonlijk programma op te stellen.

Daarbij wordt gekeken naar: wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Vervolgens kan een cursus of opleiding gevolgd worden. Dit kan bijna altijd gratis (geen cursusgeld, alleen de bijkomende materiaalkosten). Op deze manier kunnen leden meer uit hun bibliotheekpas halen; zij kunnen binnen het project 'Ik leef en leer' actief gebruik maken van het ROC-aanbod voor volwassenen.

Denkt u al wat langer over een cursus of opleiding? Wilt u zich ontwikkelen, maar weet u nog niet precies op wel gebied? Bezoek dan een van de opleidingsadviseurs in de bibliotheek. Samen met u kunnen zij een persoonlijk programma opstellen.

Bovendien zijn er mogelijkheden om groepsgewijs cursussen, trainingen of opleidingen te volgen. Zo kunt u met uw vrienden, collega's of clubgenoten ook samen uw horizon verbreden.
Provincie:
Tag(s):