maandag, 24. november 2008 - 20:30

'Afval kanonnen' krijgen innovatieve weegschaal

Eindhoven

In navolging van de metamorfose actie van 25 oktober jongstleden waarbij vier klanten van In Shape Afslankstudio een complete nieuwe 'look' kregen aangemeten, werden de dames opnieuw in het zonnetje gezet. Inotive Solutions deed de dames een innovatieve weegschaal cadeau, de Youw8 Internet Body Monitor.

Deze weegschaal, die met een draadloze verbinding alle gegevens direct doorstuurt naar een persoonlijk pagina op internet, is een perfect hulpmiddel om op gewicht te blijven. In Shape kan direct de weeggegevens op afstand raadplegen en met een persoonlijk bericht op hun pagina reageren.

Esther (65kg afgevallen), Elsa (40kg), Marjolein (20kg) en Susanne (12kg) waren dolblij met de weegschaal. "Nu komt het erop aan en deze Youw8 weegschaal kan ons perfect helpen om op koers te blijven. Met name voor de feestdagen is dit een prettig gevoel", zegt Marjolein. Elsa voegt toe: "dat Rachel mij nu ook via het internet kan ondersteunen, vind ik erg handig en geeft me het vertrouwen dat ik minder snel weer terug kan vallen in mijn oude gewoontes."

In Shape Afslankstudio Eindhoven is een studio voor afslanken en figuurcorrectie specifiek afgestemd op de vrouw.
Provincie:
Tag(s):