vrijdag, 24. oktober 2008 - 16:06

Agent licht gewond bij arrestatie dief

Velden

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag vier verdachten uit Tegelen aangehouden op verdenking van inbraak in een sportkantine aan de Schandeloseweg in Velden. Het gaat om een 15-jarige jongen en drie mannen in de leeftijd van 18 en 19 jaar oud.

Even voor half vier kwamen agenten de verdachten na een melding op het spoor. In de kantine stonden enkele mannen die er vandoor wilden gaan. Een van de verdachten werd na hevig verzet en een worsteling met een agent gearresteerd. Daarbij raakte de agent licht gewond. De andere verdachten wisten op dat moment te ontkomen.

Na verder onderzoek, waarbij ook een speurhond werd ingezet, trof de politie op de Vilgert een gestolen auto aan. Die auto is vermoedelijk door de inbrekers gebruikt. De zoektocht naar de verdachten leverde op dat moment verder niets op. Op de Nijmeegseweg in Venlo zag de politie, even na zeven uur, drie personen staan bij een bushalte. Een agent herkende deze mannen als de verdachten die er bij de kantine vandoor waren gegaan. De verdachten zijn ingesloten verder onderzoek en zijn in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):