woensdag, 12. maart 2008 - 21:00

Agenten gaan terug naar Klazienaveen

Klazienaveen

Het politiebureau aan de Waanderweg in Emmen is donderdag 13 maart gesloten voor het publiek. De medewerkers van de basiseenheid Klazienaveen/Emmen gaan op deze dag verhuizen naar hun vertrouwde plek in Klazienaveen. Het bureau in Klazienaveen aan de Jhr. de Jongestraat 17 is verbouwd. De politiemedewerkers hebben het afgelopen half jaar vanuit het politiebureau aan de Waanderweg in Emmen gewerkt.

Het bureau in Klazienaveen is volledig verbouwd en aangepast aan de eisen van de moderne tijd. Zo zijn onder meer werkplekken ingericht volgens het nieuwe kantoorconcept. Dit betekent dat de medewerkers in principe werken in één grote ruimte, maar daarbij ook een flexibele werkplek hebben. Bovendien is extra aandacht besteed aan de opvang van het publiek. Er is onder andere meer ruimte gecreëerd voor de mensen die aangifte komen doen. Het bureau ‘nodigt meer dan tevoren uit’ om onze burgers te ontvangen.

Vanwege de verhuizing zijn de bureaus aan de Waanderweg in Emmen en aan de Jhr. de Jongestraat 17 in Klazienaveen op donderdag 13 maart niet geopend voor publiek. U kunt natuurlijk altijd bellen met de politie via 0900-8844 of langskomen bij het bureau aan het Westeind in Emmen. Bij spoedeisende zaken kunt u bellen met de politie via het alarmnummer 112. De noodhulp gaat uiteraard gewoon door in uw woon- en leefgebied. Op vrijdag 14 maart zijn beide bureaus weer gewoon geopend voor het publiek.

Bezoekadres Klazienaveen:
Jhr. de Jongstraat 17
7891 KN Klazienaveen
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur

Bezoekadres Emmen Zuid:
Waanderweg 200
7812 HZ Emmen
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
Provincie:
Tag(s):