zaterdag, 17. mei 2008 - 12:08

Agressie in het verkeer leidt tot mishandeling

Rogat

De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag in zijn woning in Koekange een 36 jarige man aan. De man wordt verdacht van het veroorzaken van een aanrijding en het daardoor beschadigen van een auto en het mishandelen van een automobilist.

Een paar uur voor zijn aanhouding botste de man op de Hessenweg in De Wijk met zijn auto tot twee keer toe tegen een voor hem rijdende auto. Toen de 60 jarige bestuurder van deze auto uit De Wijk wilde uitstappen, werd het portier van zijn auto dichtgedrukt en kwam zijn been klem te zitten. Toen hij even later toch was uitgestapt kreeg hij een klap met een zaklantaarn.

Dit alles werd gezien door een aantal getuigen, die noteerden het kenteken van de auto van de wegrijdende verdachte. Daardoor kon de automobilist korte tijd later worden opgespoord en aangehouden.

De mishandelde man deed aangifte. De verdachte is na verhoord te zijn in vrijheid gesteld. De lezingen van de mishandelde man en de verdachte over het gebeurde verschillen. Een aantal getuigen is door de politie gehoord. De schade aan de auto’s was gering. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):