maandag, 1. december 2008 - 22:40

Ajax: 'Huntelaar niet verkocht aan Real'

(Elfvoetbal) Ajax spreekt een transfer van Klaas-Jan Huntelaar naar Real Madrid tegen. "Ajax heeft Huntelaar niet aan Real Madrid verkocht�, aldus de Amsterdammers op hun website.

De NOS berichtte dat Klaas-Jan Huntelaar definitief de overstap gemaakt zou hebben van Ajax naar Real Madrid. De 25-jarige spits zou dan per 1 januari deel uitmaken van de selectie van de Madrilenen. Naar verluidt moet Huntelaar twintig miljoen euro kosten.

De overgang van Huntelaar mag dan volgens Ajax nog niet rond zijn, de interesse van Real Madrid is er wel degelijk. De Achterhoeker is extra interessant voor de Koninklijke, omdat hij nog voor Real Madrid mag uitkomen in de Champions League. Huntelaar moet onder meer in het Kampioenenbal de geblesseerde Ruud van Nistelrooij vervangen.

Huntelaar revalideert momenteel zelf van een zware kwetsuur. Op 9 november scheurde hij tegen Sparta zijn enkelband en sindsdien staat hij langs de kant. Het herstel verloopt in ieder geval voorspoedig. Vermoedelijk maakt Huntelaar eerder dan verwacht zijn rentree. Of dat nog in het shirt van Ajax zal zijn is zeer twijfelachtig.

Mocht de transfer van Huntelaar doorgaan dan wordt hij de zesde Nederlander bij de club van trainer Bernd Schuster. Behalve Van Nistelrooij spelen ook Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Arjen Robben en Royston Drenthe bij de club.
Categorie:
Tag(s):