vrijdag, 21. maart 2008 - 22:20

All is One weer terug in de kerk van Ruigoord

De oude kunstenaarskolonie waar kunst en leven samensmelten zal het toneel zijn voor het verwelkomen van de lente. Het schilderachtige kerkgebouw uit 1848 is het culturele middelpunt van Ruigoord en tevens een locatie waar All is One zich al jaren thuis voelt.

In de kerk komt All is One met een line-up vol kwaliteitsartiesten. Dj Isis, oprichtster van All is One zal samen met Egbert Jan Weeber, Kareem Raïhani, Tommy van Huystee en Arjuna Schiks zorg dragen voor een enerverende dansvloer. De laatstgenoemde staat momenteel in de top tien met de hit ‘Konijntje’. Dit aanstormende talent zal een live set neer gaan zetten bestaande uit sferische melodieuze tech-house.

Op deze avond zal de kerk worden omgetoverd tot een kleurrijke locatie met prachtige visuals die op de kerkwand zullen worden geprojecteerd. Voor de kerk zal er een extra danstentje staan waar een verjaardagsfeestje wordt gevierd met de dj’s Stambolove en de welbekende Lucas. En het befaamde kabouterhuisje wordt weer nieuw leven ingeblazen. Hier kan men de gehele nacht chai en taart bestellen.
Categorie:
Tag(s):