woensdag, 23. juli 2008 - 14:01

'Alles ziet er anders uit als de zon schijnt'

Vinkenveen

Het zomerse weer vandaag maakte dat iedereen zijn huis weer is uitgekomen om eindelijk te kunnen genieten van een lekker warm zonnetje waarbij de temperatuur plaatselijk opliep naar ruim 27 graden Celcius.

De regenperiode van de afgelopen weken lijkt eindelijk over en dat maakte dat men er op uit trok en diverse buitenactiviteiten eindelijk weer konden worden uitgevoerd.

Lekker fietsen, of varen, maar ook de was kon weer buiten aan de lijn droog wapperen. Even lekker opdrogen na een duik onder water en picknicken, het kon allemaal vandaag.

De lucht was niet kraakhelder maar de zon was toch goed voelbaar en er was ook heel weinig wind. De wind kwam vooral uit de noordoostelijke hoek. Overal bleef het droog en werd het gemiddeld 22/23°.

Het leek al warmer doordat er zo weinig wind te vinden is. Woensdagavond en vannacht klaart het verder op en is er weinig wind. De temperatuur daalt naar 12 tot 14°.

Morgen wordt het ronduit zonnig bij een zwakke oost tot noordoostenwind. De temperatuur zal dan ook op de meeste plaatsen aan de zomerse waarde van 25° komen.

Kijk voor het weer op de langere termijn hier
Provincie:
Tag(s):