maandag, 3. maart 2008 - 19:18

Almeerders kopen kaarten voor ZAND nu al

Almere

Nederland is een popfestival rijker. Op zaterdag 23 augustus zal de zomervakantie passend worden afgesloten met ZAND, een nieuw, zomers muziek spektakel op Almere Strand. Tijdens de eerste editie van ZAND zullen Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Jeroen van der Boom, VanVelzen en Nick & Simon te zien zijn. Kaarten voor ZAND kosten € 22,50 per persoon.

ZAND is een echt familiefestival. Jong en oud kunnen, met de voeten in het zand, genieten van vijf concerten tijdens het zes uur durende live spektakel op een prachtige locatie aan het water. Maar ZAND is meer dan muziek alleen.

Overdag kunnen bezoekers genieten van een heerlijke stranddag op het festivalterrein en is er speciaal entertainment. Zo kunnen bezoekers gratis naar de kapper, deelnemen aan de Olympische Spelen op spelcomputers en zijn er activiteiten voor kinderen. Aan het einde van de middag wordt een gigantische BBQ georganiseerd waarna het programma op het hoofdpodium zal aanvangen.

Landelijk kaartverkoop start aanstaande zaterdag 8 maart om 09.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via 0900-40405050 (40 ct pm), www.zandalmere.nl en het VVV kantoor in Almere.

Organisatie
ZAND is de eerste co-productie van The Entertainment Group en CMC3. The Entertainment Group is bekend van de succesvolle concertenreeksen zoals Symphonica in Rosso en Groots met een Zachte G met Guus Meeuwis. CMC3 is bekend van succesvolle festivals zoals concert at SEA en Kampvuurconcerten.
Provincie:
Tag(s):