maandag, 3. november 2008 - 21:28

Almere goes USA: Election Night !

Almere

Op dinsdag 4 november, de avond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, vindt in Almere de eerste USA Election Night plaats. Dit meldt de gemeente Almere.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de verkiezingsuitslagen op de voet te volgen, en met elkaar van gedachten te wisselen over de uitslagen en mogelijke effecten op Nederland en Almere.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje en Amerikaanse snacks. De USA Election Night, die tot in de vroege uurtjes door zal gaan, wordt georganiseerd door politieke partijen D66, GroenLinks, VVD, Leefbaar Almere en PvdA, in samenwerking met studentenvereniging Endzjin. Plaats van handeling is sociëteit De Dromedaris in de Rentmeesterstraat 2b in het centrum van Almere Stad, open vanaf 21 uur.

De enorme belangstelling voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen is een belangrijke reden om de USA Election Night te organiseren.

De USA Election Night vindt plaats op de sociëteit van Endzjin in de Rentmeesterstraat in Almere Stad – een locatie waar de organisatoren zeer blij mee zijn. “We beginnen om negen uur ’s avonds met een debat of een spreker. Maar voordat bekend is wie de 44e president van Amerika wordt, zijn we wel wat uurtjes verder. En dan is het erg prettig om gastheren en dames te hebben die weten wat het betekent om een nachtje door te halen, en die het niet erg vinden om om drie uur ’s nachts nog eens een hamburger of een hot-dog klaar te maken voor de bezoekers. Van politiek krijg je nu eenmaal honger…�

Speciaal voor de Election Night wordt de studentensociëteit aangekleed met campagne-materiaal van de twee presidentskandidaten, ingevlogen vanuit Amerika.

Om de verkiezingsuitslagen goed te kunnen volgen, worden twee grote schermen neergezet. Uiteraard is het ook mogelijk een deel van de verkiezingsavond te volgen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom, van 21 uur totdat de uitslag bekend is. Almere politics goes USA!
Provincie:
Tag(s):