maandag, 14. januari 2008 - 6:50

Alternatieve Nieuwjaarsconcert van R...U...Ready!?

Winterswijk

Zaterdag 12 januari speelde R…U…Ready!? in een vol zaal Nijenhuis haar jaarlijks 'Alternatieve nieuwjaarsconcert'. Met the Solution als gast band zat de sfeer er al snel in.De reggae band weet het publiek goed te bespelen en was een zeer goede opwarmer voor de 10 persoonsformatie R…U…Ready!?.

Nadat the Solution het publiek al goed in de stemming had weten te brengen begon dan om een uur of 22.30 uur de daadwerkelijke aftrap van de gastvrouwen en gastheren van R...U...Ready!? De band had daarnaast ook een gastzanger uitgenodigd. Chesron Tetelepta zong 3 nummers mee met de band, waaronder zijn een eigen geschreven ballad "Zonder jou". Met zijn charme wist hij het publiek snel te veroveren.

Ca. 400 mensen genoten van een spetterend 'Alternatieve Nieuwjaarsconcert' waarbij het dak er van af vloog.

Tijdens deze avond werd ook de nieuwe cd gepresenteerd, deze kreeg de titel mee “A Walk Of Fame� die verwijst naar de vele beroemdheden die de band de revue laat passeren. De openings track van de cd is meteen ook hun eigen pronkstuk met titel I've got Soul-Rhythm In My Heart". Dit nummer doet beslist niet onder aan de andere covers die op de cd zijn opgenomen.
Provincie:
Tag(s):