vrijdag, 10. oktober 2008 - 9:07

Altijd 220V of 12V stroom beschikbaar

Amsterdam

Er is nu een solar outdoor kit die er voor zorgt dat je altijd en overal over 220V of 12V stroom kan beschikken. Deze solar outdoor kit stelt je in staat stelt om waar je ook bent verschillende apparaten te gebruiken. Bijvoorbeeld: een laptop, televisie, verlichting, koelbox etc.

Als je gaat kamperen ben je nooit meer afhankelijk van een stopcontact in de buurt om je apparatuur op te kunnen laden. Niet alleen voor het kamperen is dit een uitkomst, ook voor eigenaren van pleziervaart, die geen stroom aan boord hebben of graag een noodvoorziening willen hebben is mobiele power de ideale oplossing.

A-Solar heeft een mobiele solar outdoor kit ontwikkeld waarmee je altijd en overal verzekerd bent van 220V of 12V. Deze solar outdoor kit bestaat uit een 400W powerpack gekoppeld aan een 20W zonnepaneel dat op een aluminium frame is bevestigd en weegt 14 kilo.

De A-Solar outdoor kit geheel is compleet 'plug and play', je stopt de plug die uit het zonnepaneel komt direct in het 400W powerpack en de accu laad direct op. De A-Solar outdoor kit zal volgende week op de Kampeer en Caravan jaarbeurs in Utrecht op de stand van Holtkamper te zien zijn.
Categorie:
Tag(s):