maandag, 21. juli 2008 - 14:49

Alweer 41ste editie tweelingbeurs

Drachten

Op zondag 7 september 2008 wordt voor de 41e keer een tweelingbeurs georganiseerd in het sportcentrum aan de Splitting in Drachten. Het bestuur van de Stichting Tweelingbeurs, Esther van de Nes en Maya van de Wijk, hopen dat de 41e beurs weer een groot succes zal worden, en dat veel meerlingouders uit het Noorden (maar ook uit andere delen van het land) onze beurs weer zullen bezoeken.

Op de beurs kunnen (aanstaande) meerlingouders terecht voor aan- en verkoop van meerlingspullen, zoals kinderwagens, wandelwagens, kleding, speelgoed, autostoeltjes, fietszitjes, fietskarren etc. Terwijl de vaders en moeders aan het rondkijken zijn kunnen de kinderen zich vermaken in de kinderopvang.

De tweelingbeurs werd 20 jaar geleden voor het eerst georganiseerd, speciaal voor tweelingouders. Vandaar dat de beurs de naam tweelingbeurs heeft meegekregen. Nu, 20 jaar later, worden er veel vaker drie- en zelfs vierlingen geboren. Ouders van deze meerlingen zien we dan ook steeds meer op de beurs. En natuurlijk is de beurs ook bedoeld voor deze ouders.
Provincie:
Tag(s):