dinsdag, 2. december 2008 - 18:43

AMBER Alert nu ook via Hyves te ontvangen

AMBER Alert Nederland, het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en -ontvoeringen dat nu al 60.000 aanmeldingen heeft, breidt haar diensten uit met de AMBER Alert Banner. Met deze gadget, ontvang je nu ook op je Hyves-pagina AMBER Alerts net zo snel als de redactie van het journaal. Daarnaast kan de Banner ook op gewone websites worden gezet en komt de Banner beschikbaar als iGoogle-gadget.

De AMBER Alert Banner verschijnt als plaatje op een Hyves-pagina, iGoogle-pagina of andere website. Zodra de politie echter een AMBER Alert uitstuurt, verandert dit plaatje in een digitale poster met informatie over het vermiste of ontvoerde kind en een foto.

'Het streven is alle Nederlanders de mogelijkheid te bieden om via hun medium van voorkeur AMBER Alerts te ontvangen. Met het huidige aanbod van AMBER Alerts via SMS, e-mail, pop-ups op PC's en reclameschermen, Instant Messenger, newsfeeds en Website Alerts bereiken we al heel veel mensen. Meer dan de helft van alle Nederlanders heeft echter ook een Hyves-pagina. We kregen dan ook heel veel verzoeken binnen om een Hyves-gadget te maken, aldus Frank Hoen, directeur van Netpresenter, oprichter en tevens hoofdsponsor van AMBER Alert Nederland.

De AMBER Alert Banner is te downloaden van de AMBER Alert website: www.amberalertnederland.nl/banner. Versies van de banner zijn ook te vinden in de gadgetsoverzichten van Hyves en iGoogle.
Categorie:
Tag(s):