dinsdag, 15. april 2008 - 9:33

Ambulance botst op personenauto

Utrecht

Aan Graadt van Roggenweg heeft op maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een ambulance en een personenauto. Omstreeks 16.50 uur reed de ambulance met zwaailicht en sirene over de Graadt van Roggeweg uit de richting van het 24 oktoberplein en in de richting van Amsterdamsestraatweg.

Hierbij reed de bestuurster van de ambulance, een 32-jarige vrouw uit Woerden en haar bijrijder, een 47-jarige man uit Reutum over de linkerrijstrook. Ter hoogte van de uitrit kwam een 33-jarige vrouw uit Utrecht de weg oprijden. Hierbij zag zij de voor haar van links komende ambulance niet aankomen. De ambulance remde om uit te wijken maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

Het personeel van de ambulance heeft aan de aanrijding kneuzingen overgehouden. De 33-jarige vrouw heeft een bekkenfractuur aan het ongeval overgehouden. De drie betrokkenen van de aanrijding zijn ter controle overgebracht naar het UMC ziekenhuis. Ter plaatse heeft de verkeerspolitie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):