woensdag, 23. april 2008 - 13:28

Ambulance voor Doe Een Wens Stichting

Groningen

Op maandag 21 april heeft de Doe Een Wens Stichting zelf een grote wens in vervulling zien gaan. Op deze dag mocht Geert Wijnbergen, wensvervuller bij Doe Een Wens, een ambulance in ontvangst nemen uit handen van Bouke Froentjes, adjunct-directeur van de AmbulanceZorg Groningen.

De ambulance is geschonken door de AmbulanceZorg Groningen dankzij een bemiddelingsrol van vervoersorganisatie Arriva. De heer Froentjes: “Wij zijn zeer onder de indruk van het goede werk van de Doe Een Wens Stichting en willen op deze wijze een constructieve bijdrage leveren om de activiteiten te ondersteunen.� Doe Een Wens Stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Sommige van deze kinderen moeten liggend vervoerd worden. Geert Wijnbergen is dan ook zeer enthousiast over dit mooie gebaar: ‘Het scheelt de wensvervullers een hoop geregel nu Doe Een Wens zelf de beschikking heeft over een middel om kinderen liggend te vervoeren! Omdat de ambulance ingezet gaat worden voor vervoer tijdens wensvervullingen, gaan we hem oppimpen zodat de wenskinderen een rit in een coole wagen kunnen maken!’, aldus Geert.
Provincie:
Tag(s):