dinsdag, 3. juni 2008 - 20:46

Ananda wint Holland's Next Top Model

Amsterdam

De 21-jarige Ananda Marchildon uit Wormer is de winnares geworden van de vierde editie van het RTL 5-programma 'Holland's Next Top Model'. In tegenstelling tot voorgaande edities, waarin drie modellen de strijd met elkaar aanbonden, bleven er dit jaar vanwege de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de deelneemsters vier finalisten over.

Tijdens de spannende live finale vanuit de Lichtfabriek in Haarlem wist Ananda de jury en de kijkers uiteindelijk het meest te overtuigen van haar kwaliteiten doordat zij met verve de verschillende opdrachten volbracht. Zo draaide ze haar hand niet om voor een commercial met acteur Winston Post en een fotoshoot met een reusachtige python.

De stem van de kijker was doorslaggevend en zorgde ervoor dat zij haar rivalen Jennifer, Yvette en Patricia het nakijken gaf. Patricia, die na een aantal weken op de intensive care te hebben gelegen, was genoeg opgeknapt en kon toch meedoen. Ze werd echter als eerste weggestemd, waarna de strijd ging tussen Ananda, Jennifer en Yvette.

Met het winnen van de finale lacht het succes Ananda toe. Eerdere edities van 'Holland's Next Top Model' leverden modellen van internationale allure op. Zo is de winnares van de afgelopen reeks, Cecile Sinclair sinds het winnen van de prestigieuze titel nu volop in Londen en New York aan het werk. Sanne, winnares uit het tweede seizoen werd bovendien 'Ford Supermodel of the Year contest 2007'. Ook Kim Feenstra, winnares van de eerste serie is inmiddels een veelgevraagd model en heeft modeshows gelopen voor onder meer Percy Irausquin, Judith Osborn en Frans Molenaar.
Categorie:
Tag(s):