donderdag, 1. mei 2008 - 19:00

André Rieu meest succesvolle artiest in Australië

Maastricht

André Rieu en zijn Johan Strauss-orkest geven op 19 december een éénmalig kerstconcert in de Gelredome in Arnhem. De kaartverkoop voor dit unieke kerstgala begint op 3 mei aanstaande, zo maakt het managnement van de Maastrichtse violist bekend.

Voor het kerstgala in de Gelredome zal Rieu een speciaal programma brengen, dat geheel in de sfeer van kerstmis en Weense romantiek zal staan

In November en December reist Rieu reist eerst af naar Australië waar hij momenteel alle records breekt. Zonder er al gespeeld te hebben, is André Rieu de meest succesvolle artiest geworden in Australië. Van de Nederlandse violist en zijn Johan Strauss-orkest worden meer dvd's en cd's verkocht dan van welke andere artiest ook. De laatste twaalf maanden heeft Rieu meer dan 1 miljoen dvd's en cd's verkocht en over 2007 was hij de best verkopende muzikant. Achttien weken lang stond André Rieu nummer 1 in de Australische top-10 en in diezelfde top-10 stonden 12 weken lang 6 albums van Rieu. In totaal behaalde hij dan ook 49 keer platina in 12 maanden.
Provincie:
Tag(s):