donderdag, 21. februari 2008 - 14:10

Anita Meyer en The Tramps te gast bij de Toppers

Amsterdam

Zangeres Anita Meyer en de Amerikaanse formatie The Tramps (bekend van hits zoals o.a. Shout en Disco Inferno) zijn twee van de muzikale gasten tijdens de 3 Toppers concerten in mei. Traditiegetrouw hebben de Toppers ieder jaar muzikale gasten die voldoen aan het meezing en partygevoel wat zo kenmerkend is voor de Toppers concerten. Met Anita Meyer en The Trammps voor dit jaar wederom een zekerheid met 100% feestgarantie!

Morgen start de landelijke verkoop voor het extra Toppers concert op 27 mei a.s. De concerten op 23 & 24 mei zijn nagenoeg uitverkocht en de vraag naar tickets blijft aanhouden. Producent Rocket heeft besloten tegemoet te komen aan de enorme vraag naar staanplaatsen op het veld. ‘De vraag naar veldkaarten is zo groot en op deze manier kunnen we zowel de swingende feestende bezoeker als de zittende genietende bezoeker van dienst zijn. 23, 24 & 27 mei; de vierde editie van het allergrootste en gezelligste ‘Meezingfeest van het Jaar!’ Toppers in Concert, hét feest der feesten, waar de afgelopen jaren door honderdduizenden naar toe geleefd wordt. In juni van het afgelopen jaar vierden 360.000 bezoekers het feest van verbroedering in het grootste ‘meezingcafé’ van Nederland; de Amsterdam ArenA!

Nog nooit kwamen zoveel bezoekers, nationaal en internationaal, naar een stadionconcert. Volledig uitgedost met vrienden, familie of collega’s werden zij voor een avond ondergedompeld in blijdschap en plezier. Massaal meezingen en dansen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. De vriendelijke atmosfeer en het gevoel van ‘samen één zijn’ maakt Toppers in Concert tot het feest van verdraagzaamheid. In drie jaar uitgegroeid tot CULT en een klinkende traditie.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers en verrassende gastoptredens belooft Toppers in Concert 2008, met Gerard Joling, René Froger en Gordon, wederom een extravagant, krankzinnig en over the top showspektakel te worden.
Categorie:
Tag(s):