maandag, 3. maart 2008 - 20:04

Annejet van der Zijl opent Boekenweek in de bibliotheek

Dronten

Van 12 t/m 22 maart is de Boekenweek 2008 met als thema: VAN OUDE MENSCHEN…..De derde leeftijd en de letteren.
Op woensdag 12 maart is auteur Annejet van der Zijl aanwezig op de literaire avond in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. Zij zal vanaf 20.00 uur vertellen over en voorlezen uit haar werk.
Welbekend zijn haar boeken Anna (de biografie van Annie M.G. Schmidt) en Sonny Boy. Momenteel werkt Annejet van der Zijl aan een biografie van Prins Bernhard.
Toegangskaarten zijn te koop bij de bibliotheken Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Voor leden van de bibliotheek: €6,50 pp incl. koffie/thee
Voor niet-leden: €7,50 pp incl. koffie/thee
Muzikale begeleiding wordt verleend door Loran Witteveen uit Dronten.

Boekenweekgeschenk
Bernlef schreef dit jaar het Boekenweekgeschenk: “De Pianoman�. Bij een nieuw lidmaatschap van de bibliotheek ontvangt u een voucher waarmee u het Boekenweekgeschenk kunt afhalen bij de boekhandel. Tevens ontvangt u een cadeautje van uw bibliotheek, een boekenbon t.w.v €5,-
In de Boekenweek is er in de bibliotheken een tentoonstelling van boeken over: Ouder worden, vrouwen van 50, hoe ouder hoe wijzer, achter de geraniums? en geheugen en geheugenverlies.

Ton Bolland taxeert oude boeken en bijbels
Ter afsluiting van de Boekenweek zal op zaterdag 22 maart vanaf 11.00 uur taxatie van oude boeken en bijbels plaatsvinden in de bibliotheek Dronten. De taxatie is gratis.
Drs. Ton Bolland, 32 jaar werkzaam als antiquair, taxateur en veilinghouder, zal taxeren.
Zijn uw boeken zeldzaam? Betreft het een bijzondere druk? Wat zijn ze waard?
Provincie:
Tag(s):