donderdag, 13. maart 2008 - 18:29

Anouk en James Morrison op Rockin' Park

Nijmegen

Eerder dit jaar maakten we al bekend dat Lenny Kravitz en Counting Crows hun opwachting maken op Rockin' Park. Anouk en James Morrison zijn zojuist aan de line-up toegevoegd. Op zaterdag 28 juni vindt de tweede editie van het eendaags festival Rockin' Park plaats in het Goffertpark in Nijmegen.

Meer dan drie jaar na het drievoudig platina album ‘Hotel New York’ is Anouk weer helemaal terug met haar nieuwste album ‘Who’s Your Momma’. Afkomstig van het album zijn de hits 'Good God' en I Don't Wanna Hurt'. Het album behaalde in een mum van tijd een platina status. De Haagse zangeres geeft eind deze maand haar twee grootste concerten uit haar carrière in het Gelredome. Deze zomer maakt Anouk haar debuut op Rockin' Park.

James Morrison verovert in 2006 ons land met zijn debuutalbum 'Undiscovered'. De single ‘You Give Me Something’ wordt een grote hit en ook opvolger 'Wonderful World' doet het erg goed. Vorig jaar trad de Britse zanger op in een uitverkocht Heineken Music Hall en gaf hij een openlucht concert in het Westerpark.

Rockin' Park is een eendaags open-air festival met twee podia. Het festival wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. In 2005 trok het evenement ongeveer 40 000 bezoekers uit heel Nederland. We hopen in de komende weken meer namen bekend te kunnen maken.
Categorie:
Tag(s):