woensdag, 2. juli 2008 - 23:27

Arnhemmer stilt honger na woninginbraak

Duiven

Een 55-jarige Arnhemmer is in de nacht van maandag op dinsdag rond half twee aangehouden in een woning wegens inbraak. De man nam niks mee, maar stilde wel zijn honger in de woning.

Een getuige belde de politie nadat deze glasgerinkel had gehoord bij de woning waarvan de bewoners niet thuis waren. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat een ruit van de keuken vernield was. Tevens werden op het terras in de tuin diverse etensresten aangetroffen. Bij het binnentreden troffen agenten de Arnhemmer slapend op een bank in de woonkamer aan. Bij hem lagen tevens een fles bier en een zak chips.

Nader onderzoek wees uit dat de man diverse etenswaren en alcoholische dranken had genuttigd in de woning. Vervolgens was hij neergestreken op de bank om een dutje te doen. Ook had de man zich nieuwe sokken toegeëigend die in de woning lagen.

De Arnhemmer werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij verklaarde vanuit zijn woonplaats naar Duiven te zijn gelopen. Voor de inbraak in de woning kon de man geen verklaring geven. Hij is voor nader onderzoek in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):