donderdag, 28. augustus 2008 - 14:39

Arrestatieteam ingezet na ontvoering Reuvernaar in Rotterdam

Reuver

De politie heeft woensdagavond drie arrestaties verricht in verband met de ontvoering van een 26-jarige inwoner van Reuver. Het slachtoffer zag kans om zichzelf te bevrijden uit een pand in Rotterdam waarna hij zich meldde bij de politie in die stad. In Rotterdam is hij vermoedelijk 24 uur vastgehouden door de ontvoerders. Hij is niet gewond. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten in deze zaak die zich vermoedelijk afspeelt in het drugsmilieu. In totaal werden zo'n 50 medewerkers van de politie ingezet.

Woensdagavond werd in Venlo een 41-jarige man uit Venlo in zijn woonplaats aangehouden en in Rotterdam werden twee inwoners van die stad in de leeftijd van 20 en 31 jaar (mannen) gearresteerd. In Rotterdam werd hiervoor een arrestatieteam ingezet. De aangehoudenen worden verdacht van betrokkenheid bij deze wederrechtelijke vrijheidsbeneming. De 31-jarige Rotterdammer is inmiddels weer in vrijheid gesteld. De man bleek niks met de zaak van doen te hebben.

De politie Limburg-Noord kreeg dinsdagavond een melding van een mogelijke ontvoering waarna een uitgebreid onderzoek werd opgestart. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer dinsdagmiddag vanaf de omgeving Bolwaterstraat in Venlo is meegenomen. Volgens het slachtoffer is hij in een pand in Rotterdam mishandeld en ernstig bedreigd. Woensdag rond 17.30 uur zag hij kans om zich te onttrekken aan zijn ontvoerders. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek dat door de politie Limburg-Noord wordt voortgezet.
Provincie:
Tag(s):