vrijdag, 28. november 2008 - 19:23

Ashton Brothers annuleren vier voorstellingen

Amsterdam

Door een rugblessure van Friso van Vemde hebben de Ashton Brothers vier voorstellingen van Charlatans, a medicine show moeten annuleren. Het gaat om de voorstellingen van 25 november in Amstelveen, 27 november in Arnhem en 28 & 29 november in Gorinchem. Alle voorstellingen worden in de zomer van 2009 ingehaald.

Van Vemde kampt met een beschadigde tussenwervelschijf. Zijn trainer Jasper Mulder en manueel therapeut Jaco de Wolf vrezen voor een hernia wanneer hij nu de voorstelling speelt. De shows van de Ashton Brothers staan bekend om hun fysieke variété acts. In Charlatans, a medicine show heeft Friso van Vemde o.a. een trapezenummer.

De Ashton wordt de komende dagen intensief behandeld. Ontstekingsremmers en bewegingsoefeningen moeten ervoor zorgen dat vanaf 3 december de voorstellingen weer volgens de tourneeplanning gespeeld worden. Ook de optredens van 8 december op het Comedy Ball in de Melkweg en het Amnesty Gala op 9 december in het Koninklijk Theater Carré gaan vooralsnog gewoon door.
Categorie:
Tag(s):