dinsdag, 5. februari 2008 - 19:28

Assen bouwt en woont

Assen

Beurs Bouwplan staat dit jaar in het teken van bouwen en wonen met een Chinees accent. Tijdens de opening op vrijdag 8 februari om 14.00 uur wordt een ieder op Chinese wijze welkom geheten.

Ook is er impressie van de tentoonstelling van het terracottaleger te zien. Bezoekers die er snel bij zijn, hebben wellicht het geluk om het terracottaleger in het Drents Museum gratis te gaan bekijken. Uiteraard zijn op de beurs ook alle partijen aanwezig die de kritische consument alles over bouwen en wonen in Assen laten zien.

De gemeente toont dit jaar in haar stand met name de aankomende nieuwbouwplannen in Assen. Met de voltooiing van 701 woningen in 2007 zijn er ruim 200 woningen meer opgeleverd dan afgesproken in de regiovisie. In 2008 wordt ook gestreefd naar de oplevering van meer dan voldoende koop- en huurwoningen voor verschillende doelgroepen zoals starters, doorstromers en senioren. Maar ook is er in de stand aandacht voor het Chinajaar. In de stand van Assen staan twee naar waarheidsgetrouw nagemaakte levensgrote soldaten van het terracottaleger.

Beurs Bouwplan is op 8 februari van 14 tot 21.30 uur en op 9 februari van 10 tot 17.00 uur geopend. Om 14.00 uur opent de heer Heldoorn de beurs.
Provincie:
Tag(s):