dinsdag, 1. januari 2008 - 21:17

Assenaren met elkaar op de vuist

Assen

Rond 04.30 uur nieuwjaarsmorgen werd de politie te hulp geroepen bij een vechtpartij in de Rolderstraat. Nadat de partijen in eerste instantie uit elkaar waren gehaald, zagen de aanwezige agenten dat een 25 jarige man uit Assen opnieuw de strijd aan wilde gaan en een andere man trapte. Hij werd direct aangehouden en kan een proces-verbaal voor mishandeling tegemoet zien.

Even later kreeg de politie een melding van een ruzie in de Roldertunnel, aan de Rolderhoofdweg werd vervolgens een 20 jarige Assenaar aangehouden. Hij had een 17 jarig meisje en een 25 jarige man uit Assen geschopt en geslagen. Wat de reden daarvan is, moet nog worden uitgezocht. De verdachte is ingesloten voor een verder onderzoek.

Rond halfacht op nieuwjaarsmorgen zagen agenten op de Borgstee in Assen enkele mensen met elkaar in gevecht. Iets dichterbij gekomen bleek dat een 20 jarige man uit Emmen een 24 jarige Assenaar met een stuk hout van een meter had geslagen. Hij werd aangehouden en ingesloten voor een nader onderzoek.
Provincie:
Tag(s):