vrijdag, 31. oktober 2008 - 17:24

Auto belandt op zijn kant tegen boom

Apeldoorn

Bij een verkeersongeval in Apeldoorn zijn donderdag een 69-jarige automobilist en twee inzittenden licht gewond geraakt, nadat zij op de Europaweg in botsing kwamen met een vrachtauto. De personenauto kwam hierbij op zijn kant terecht. De drie inzittenden konden na controle door ambulancepersoneel hun weg vervolgen, meldt de politie.

Omstreeks 13:00 uur reed een 69-jarige automobilist uit Apeldoorn over de Europaweg in de richting van de A1. De automobilist haalde een vrachtauto in en kwam tijdens het inhalen tegen de vrachtauto aan. Hierdoor raakte de auto enkele betonblokken naast de weg en stuiterde terug op de rijbaan.

Hierna vloog de auto door een grindbak die ter afzetting is aangebracht en kwam tegen bomen en een verkeersbord aan om vervolgens tegen een dikke boom tot stilstand te komen. De auto vloog hierbij op zijn kant. Één inzittende kon zelfstandig uit de auto komen, de andere twee kregen daarbij hulp van de brandweer. De drie inzittenden raakten lichtgewond en werden door ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij konden allen hun weg vervolgen. De auto werd total loss weggesleept.
Provincie:
Tag(s):