zondag, 11. mei 2008 - 21:58

Auto veearts teruggevonden

Arnhem

De blauwe Mercedes 270 van een veearts uit Bemmel is door getuigen in Arnhem teruggevonden. Zondagochtend 11 mei kort na 7.00 uur maakte getuigen melding bij de politie van de vondst. De auto bleek geparkeerd te zijn in de Borgardijnstraat in Arnhem.

De getuigen herkenden de auto naar aanleiding van een opsporingsbericht van de politie bij TV Gelderland. Hoewel dit nog grondig geïnventariseerd moet worden, lijken er op het eerste gezicht geen medicijnen of apparatuur uit de auto vermist te worden, aldus de eigenaar.

De politie is nu op zoek naar getuigen! Wie heeft de auto zien rijden in de omgeving van de Borgardijnstraat of omgeving in Arnhem. En mogelijk zijn er getuigen die een signalement van de bestuurder kunnen geven. Ook wil de politie graag in contact komen met mensen die de auto misschien niet hebben zien rijden, maar op een of andere manier wel informatie hebben over de diefstal van de Mercedes.

De auto werd zaterdagochtend 10 mei vanuit een garage aan de Pollenbrink in Bemmel gestolen. Dat gebeurde toen de veearts zijn auto klaar maakte voor zijn werk. Daarvoor liep hij heen en weer tussen de auto en zijn praktijkruimte.

In een onbewaakt ogenblik hebben onbekenden kans gezien de auto weg te nemen. Overigens sluit de politie niet uit dat ook daar getuigen van geweest zijn. De diefstal vond namelijk plaats rond 7.20 uur. Niet uitgesloten wordt dat willekeurige passanten de auto op de Pollenbrink of elders in de omgeving hebben zien rijden. Ook die informatie is voor het tactisch onderzoek van de politie van harte welkom.
Provincie:
Tag(s):