zondag, 24. februari 2008 - 10:28

Automobilist klemgereden en mishandeld

Lemmer

Een 21-jarige automobilist uit Lemmer is vrijdagavond mishandeld door een nog onbekende man, tevens werd een autoruit ingeslagen.

De man werd op de Vissersburen ter hoogte van de Frieslandbank door een nog onbekende automobilist in een rode auto klem gereden. De bestuurder van deze auto stapte gelijk uit en opende het autoportier van de Lemster. De twee kregen een heftige woordenwisseling omdat de Lemster hem mogelijk geen voorrang had verleend.

Tijdens de woordenwisseling stapte er een passagier uit de rode auto. Deze man opende de kofferbak en pakte vervolgens een grote zaklamp. Met deze lamp sloeg hij tegen de autoruit van de Lemster. De ruit versplinterde en 21-jarige werd geraakt door de zaklamp en het rondvliegende glas. De bestuurder uit Lemmer wilde verdere escalatie voorkomen en besloot snel weg te rijden.

De politie komt graag in contact met de bestuurder en de passagier van de rode auto. Daarnaast zoekt de politie getuigen van deze mishandeling en vernieling. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.
Provincie:
Tag(s):