vrijdag, 19. september 2008 - 16:33

Automobilist wil bestuurder bromscooter omver rijden

Emmen

Donderdagmiddag heeft de politie een 29-jarige man uit Schoonebeek aangehouden, nadat deze met zijn auto op een bromfietser was ingereden.

Rond 14.00 uur reed de man in zijn auto, een rode Peugeot, het parkeerterrein aan het Willinkplein op. Toen de slagboom voor hem omhoog ging, reed een 42-jarige Emmenaar op zijn bromscooter er achteraan.

Daar was de automobilist het kennelijk niet mee eens want hij stopte direct en stapte uit de auto. Daarop ging hij tekeer tegen de scooterrijder en sloeg hem tegen zijn helm. Direct daarna stapte hij in en reed, aldus de scooterrijder, met volle vaart achteruit. De bromfietser moest op de stoep springen om niet te worden overreden. Daarna zette de man zijn auto in de parkeerkelder.

De scooterbestuurder belde de politie, die samen met hem in de parkeerkelder ging kijken en de bewuste auto aantrof. De man kwam net aanlopen en is aangehouden. De politie doet een onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen. Mensen die rond 14.00 uur op het Willinkplein waren en iets hebben gezien, worden verzocht om contact te zoeken met de politie in Emmen, telefoon 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):