vrijdag, 31. oktober 2008 - 20:41

Automobilisten gewond na aanrijding met bomen

Donderdagochtend heeft op de Torenweg in Odoorn een ongeval met letsel plaatsgevonden. Een 31-jarige automobiliste uit Odoornerveen raakte door het ongeval gewond en werd per ambulance naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen overgebracht, maar mocht donderdag het ziekenhuis verlaten.

De 31-jarige automobiliste verklaarde dat ze met haar auto in de rechter berm terecht was gekomen. Door een stuurcorrectie kwam ze aan de ander kant van de weg wederom in de berm terecht. Ze raakte vervolgens twee bomen, schoot de weg weer over en kwam in de berm tot stilstand. De auto raakte zwaar beschadigd en moest worden afgesleept.

Een 26-jarige automobilist uit Beilen is donderdagmiddag met zijn personenauto op de Brunsting tegen twee bomen gebotst. De man werd ter observatie per ambulance naar het ziekenhuis in Assen overgebracht. De automobilist reed in de richting van de Beilervaart en verklaarde dat hij moest uitwijken voor modder op de weg. Hierdoor kwam hij met zijn auto in de linkerberm terecht. Door een stuurcorrectie kwam de auto in de slip en schoot de weg over.

In de rechterberm botste hij tegen twee bomen. De auto was zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde in elkaar gedeukt en moest worden afgesleept.
Provincie:
Tag(s):