vrijdag, 25. april 2008 - 19:58

Autumn op pagepop

Stadskanaal

Het is de organisatie van Pagepop gelukt om op een top-act te krijgen, namelijk Autumn. Een band die in de afgelopen jaren zijn muzikale stempel heeft weten te drukken op de Gothmetalscene in Nederland. Vaak genoemd en getourd met bands als Whitin Temptation en After Forever. Hierdoor heeft Autumn ook een enorme schare fans opgebouwd.
Waar vroeger vooral gothicrock gespeeld werd, is de band nu bezig om meer muziek te maken in hun eigen stijl.

Pagepop heeft gekozen voor Autumn, omdat deze band een festival lekker kan opzwepen en er naast de americana/rootsrock van de Mudpie Junkies, de hardrock covers van Cold Gin, de spankabilly/rockabilly van de Trash Hombres en de pretrock van de Rageboll’n, nog wel ruimte was voor een rock/metalband. En mede ook omdat de Stichting Horeca Stadskanaal met de opbrengst van “Lawaai op 20 maai� van vorig jaar ook graag een band wilde sponsoren en Muziekhuis Leo zich hard heeft gemaakt voor een goede muziekinstallatie en podium.

Ook is er een noviteit bij dit festival. Voor het eerst is er een gratis pendeldienst tussen het busstation en het dagcampingterrein. Twee busjes van HG Autoverhuur rijden af en aan om mensen op te pikken vanaf het station. Toch heeft de band het Gothrockimago van zich af willen schudden
Provincie:
Tag(s):