vrijdag, 1. februari 2008 - 15:33

Baby en peuter komen met de schrik vrij

Kolhorn

Op de Kanaalweg in Kolhorn heeft op donderdag 31 januari rond 17.00 uur op het wegvak tussen de Kreil en de Mieldijk, een frontale botsing plaatsgehad tussen twee personenauto's waarbij een 38-jarige moeder uit Slootdorp zwaar gewond raakte. Haar twee kinderen, een baby en een peuter, kwamen met de schrik vrij.

De vrouw kwam uit de richting van Schagen en ging in de richting van Kolhorn. Er stond een harde wind en er viel natte sneeuw. Het wegdek was glad. Ze werd aangereden door een haar tegemoetkomende auto die kwam uit de richting van Kolhorn en werd bestuurd door een 36-jarige vrouw uit Warmenhuizen. Deze vrouw kon ongedeerd uit haar auto stappen en bekommerde zich onmiddellijk om de kinderen.

De vrouw uit Slootdorp zat klem in haar voertuig. Hulpverleners hadden geruime tijd nodig om haar uit haar benarde positie te bevrijden. Alle betrokkenen zijn vervoerd naar het ziekenhuis in Hoorn. De vrouw uit Warmenhuizen kon na behandeling naar huis en de vrouw uit Slootdorp werd opgenomen met diverse botbreuken. Haar kinderen bleven een nacht ter observatie in het ziekenhuis. De weg is enkele uren afgesloten geweest en het verkeer werd omgeleid.
Provincie:
Tag(s):