dinsdag, 5. februari 2008 - 19:46

Badkamer Design Awards 2008

Utrecht

Op maandag 11 februari aanstaande maakt een vakjury bekend wie van de zes genomineerde badkamers in de prijzen vallen. In totaal worden dit jaar twee Awards uitgereikt, de Badkamer Design Award | HOME en de Badkamer Design Award |HOTEL. Voor de categorie HOME zijn 5 badkamers genomineerd, afkomstig uit Amsterdam, Egmond aan Zee, Velp, Delft en Apeldoorn. Het Rotterdamse hotel Stroom is genomineerd in de categorie HOTEL. In totaal ontving de organisatie 60 inzendingen. De winnende badkamers zijn voor het publiek te zien op de sanitairbeurs Baden in Holland, 16 en 17 februari aanstaande in Jaarbeurs Utrecht.

In het weekend van 16 en 17 februari 2008 staat Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van badkamers en baden. Op de mooiste sanitairbeurs van Europa vinden bezoekers o.a. ruim 30 volledig ingerichte badkamers; van tegel tot badkuip en van verwarming tot badkameraccessoires.

Verder De Ontwerpfabriek waar ontwerpers klaar zitten voor het maken van een schetsontwerp, de laatste trends en noviteiten op het gebied van badkamers, een overzicht van de nieuwste designradiatoren en de presentatie "Flush" van jonge ontwerpers uit Aken met nieuwe ontwerpen voor toiletpotten. De beurs is bedoeld voor iedereen die bezig is met een nieuwe badkamer, hier kom je voor ideeën, inspiratie en een ontwerp op maat.
Categorie:
Tag(s):