dinsdag, 2. december 2008 - 20:08

Badkamerplanner helpt bij het realiseren van droombadkamer

Amsterdam

Een badkamer inrichten is zo eenvoudig nog niet. Zeker niet wanneer de beschikbare ruimte beperkt is. Wordt het een enkele of een dubbele wastafel, of misschien toch een wastafelmeubel? Kiest u voor een bad of een douche, of liefst voor beiden? En blijft er dan nog voldoende ruimte over voor extra meubels voor de hoognodige opbergruimte? En wat is de beste plek voor het closet?

Daarnaast is natuurlijk de vraag welke sfeer de badkamer moet krijgen. Landelijk, minimalistisch, tijdloos of trendy? Keramag helpt om duidelijkheid te krijgen in wat mogelijk is in uw badkamer. Via de badkamerplanner op de Keramag-website, kan de droombadkamer eenvoudig worden ingericht. Het beschikbare oppervlak, ramen en deuren zijn exact in de planner aan te geven en daarna kan er naar hartenlust geschoven worden met de gewenste badkamerproducten.

De praktijk is dat er over het algemeen creatief omgesprongen moet worden met de beschikbare ruimte. Keramag biedt diverse mogelijkheden om de ruimte in de badkamer optimaal te benutten en om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren.

De voor de serie zo kenmerkende maatvoering van 500 mm is in nagenoeg alle producten uit deze serie toegepast. Daardoor biedt deze serie vele bijzondere mogelijkheden voor een ruimtebesparende inrichting van de badkamer. De producten zijn weliswaar wat gereduceerd in breedte en diepte, maar dit wordt slim gecompenseerd door een grotere hoogte van de keramische objecten. Alle wastafelvarianten zijn bijvoorbeeld voorzien van een opvallend diepe waskom.

Voor een opgeruimd totaal beeld, kiest u voor wandhangende meubels en een wandhangend closet. Daardoor blijft de vloer zoveel mogelijk vrij, wat een ruimtelijke werking heeft. Bovendien dragen wandhangende producten aanzienlijk bij aan schoonmaakgemak.

De badkamerplanner is te vinden op www.keramag.com
Categorie:
Tag(s):