dinsdag, 20. mei 2008 - 20:46

Bathmen maakt zich op voor Bêkefeesten

Bathmen

Bathmen (gemeente Deventer) blijft actief in de organisatie van evenementen, die zowel regionale als landelijke bekendheid hebben. Het laatste weekend van de maand mei wordt altijd gereserveerd voor de Battumse Bêkefeesten. Bezoekers uit binnen- en buitenland komen naar Bathmen om te genieten van optredens van o.a. Within Temptation op vrijdag 30 mei en het Bêkefest der Volksmusikanten op zaterdag 31 mei a.s.. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de website en diverse regionale voorverkoopadressen.

Vrijdag 30 mei: Within Temptation – Delain - Good Things End
Within Temptation is nog steeds immens populair. De stichting Bathmen voor Bathmen is dan ook erg trots deze band wederom te mogen ontvangen. In 2006 stond Within Temptation ook al voor een uitverkochte menigte in Bathmen. Voorafgaand aan Within Temptation speelt de band Delain. Delain is een uniek gothic rock project. Hun album Lucidity is ingespeeld en ingezongen door meerdere muzikanten, die allemaal hun eigen stempel op de muziek hebben gedrukt. De 14e editie van de Bêkefeesten wordt afgetrapt door de Klarenbeekse landelijke topper Good Things End!

Zaterdag 31 mei: Bêkefest der Volksmusik
Voor de liefhebbers van de Duitse musikantenstadl, grand prix der volksmusik en vele oktoberfeesten wordt de zaterdagavond een avond om niet te missen. Gelijk bij binnenkomst zal het feestgedruis los barsten. De eerste 100 bezoekers ontvangen bovendien een echte Beierse hoed, dus wees er op tijd bij! Presentator Wijbrand van der Sande (bekend van de RTV Oost Oktoberfeesten) brengt artiesten zoals Die 3 Z’widern (Rot sind die Rosen), Kathrin & Peter, Original Ruhrpottsteirer en niemand minder dan Werner Redlich.
Categorie:
Tag(s):