woensdag, 10. september 2008 - 13:24

Beau van Erven Dorens vindt rol van boom te klein

Amsterdam

Beau van Erven Dorens hield de repetitie voor het theaterstuk Romeo over Julia na een dag al voor gezien. Zijn aandeel in het stuk zou te klein zijn. Producent Rick Engelkes is verbaast over het opstapen van Beau. "De invulling van de rollen is nog niet eens helemaal bekend, dus ik ben benieuwd naar zijn reden."

Sinds november 2007 is Engelkes bezig met de voorstelling en in maart was er nog een gezamenlijke fotoshoot voor het promotie materiaal. Van Erven Dorens was er steeds bij. De rol in Romeo over Julia zou het theater debuut van de presentator moeten worden.

"Ik kan het niet aan mezelf en bekenden verkopen dat ik een rol speel waar ik niet achter sta. Ik speelde geen grote rol, nee ik zou een boom spelen. " Beau verkeerde in de veronderstelling dat hij de rol van Romeo zou spelen maar deze rol is volgens de regisseur voor Johnny de Mol.

In de moderne variant van het al oude verhaal spelen Johnny de Mol, Jorrit Ruijs, Tim Murck en Kevin Hassing de manlijke hoofdrollen. Engelkes zelf zal de rol, die Van erven Dorens terug gaf, spelen tot er een vervanger is gevonden.
Categorie:
Tag(s):