maandag, 16. juni 2008 - 18:57

Beijum opgeschrikt door aanranding van meisje (6)

Groningen

Op zondag 11 mei 2008 tussen 19.00 en 20.00 uur heeft er een aanranding plaatsgevonden in de buurt van het voetbalveldje aan de Hiddemaheerd in de stad Groningen. Hierbij is een 6-jarig meisje onzedelijk betast door een nog onbekende man. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek gehouden. De identiteit van de man is nog niet bekend.

De politie komt graag in contact met mensen die op of omstreeks het genoemde tijdstip een persoon heeft zien lopen of een persoon kent die voldoet aan het volgende signalement:

- Blanke man

- Leeftijd tussen 25 en 40 jaar

- Lengte: ongeveer 1.63 m

- Gezet postuur (dikke buik)

- Droeg een rugby-shirt, wit-blauw-geel gekleurd met een rugnummer en
daarboven mogelijk letters

- 3/4 broek

- Vermoedelijk een bril en een petje, pokdalig gezicht

- Liep met een zwarte hond van ongeveer 75 cm hoog

Er gaan meer verhalen over kinderen die aangesproken zouden zijn door een onbekende man. De politie vraagt bewoners alert te reageren op verdachte omstandigheden. Aan de Nijensteinheerd zijn woensdag 11 juni rond 14.45 uur twee meisjes aangesproken door een onbekende man. Ook hier gaat het om een blanke man met een gezet postuur. De man verplaatste zich op een fiets. De politie onderzoekt nog of er een verband bestaat tussen de genoemde incidenten.

Mocht u van het gebeurde iets hebben gezien of anderszins hebben opgemerkt, dan vragen wij u om met ons contact op te nemen. Ook als u het signalement herkent, kunt u ons bellen. U kunt bellen met Regiopolitie Groningen via het algemene nummer 0900-8844 (lokaal tarief). Wilt u anoniem blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):