woensdag, 23. januari 2008 - 19:47

Bejaarde verdachte schietpartij Joska Gosens

Breda

De maandag aangehouden verdachte in de zaak Joska Gosens wordt donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Breda. Zoals eerder gemeld betreft het een 70-jarige inwoner van Breda. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident bij het Minervum op donderdag 22 november.

Rechercheurs hebben de 70-jarige Bredanaar sinds maandag uitvoerig verhoord. De politie doet geen inhoudelijke mededelingen over zijn verklaringen. Direct na zijn aanhouding werd de woning van de Bredanaar doorzocht en verrichtten rechercheurs een buurtonderzoek in de directe omgeving. Ook hierover worden geen bijzonderheden verstrekt.

De 39-jarige Joska Gosens uit Breda liet op donderdagmiddag 22 november op een terrein nabij de Bavelse Berg haar honden uit. Plots hoorde ze een schot en voelde zij dat ze geraakt was. Via haar mobiele telefoon kon de vrouw het alarmnummer 112 bellen. Zij werd ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel en overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed ze enkele dagen later.

Zo’n 25 rechercheurs werken aan het onderzoek naar het schietincident.
Provincie:
Tag(s):